2016

Odborný floristický seminář na Zahradnické fakultě MENDELU

Jiří Horák, SKF ČR a PR ZF MENDELU

Ve dnech 14. a 15. listopadu 2016 se konal na ZF MENDELU se sídlem v Lednici odborný floristický seminář na téma "Aktuální trendy ve výuce floristiky se zaměřením na Vánoce". Akci pořádal svaz květinářů a floristů ČR v rámci podpory MZe a zúčastnilo se ho celkem 35 pedagogů a studentů z devíti odborných zahradnických škol. 

mendel_green_16_4_web-page-018.jpg

 

Degustace zeleninových salátů

21. 10. 2016 - Ing. Aleš Jezdinský, Ph.D.

Krátké video z degustace zeleninových salátů z netradičních a méně známých druhů zelenin.

Výstava melounů

23. 9. 2016 - Ing. Aleš Jezdinský, Ph.D.

Článek v Břeclavském deníku o výstavě největšího sortimentu odrůd vodních melounů vypěstovaných v České republice, která proběhla ve vestibulu budovy A v areálu Zahradnické fakulty MENDELU.

Na výstavě melounů ve vestibulu Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity se sídlem v Lednici ochutnávali návštěvníci zhruba z dvou set druhů této zeleniny.

Břeclavský deník: Melounový ráj zve do Lednice. Lidé ochutnávají na dvě stě druhů

 

Otevření Tematických zahrad Zahradnické fakulty MENDELU a vzdělávací a prezentační akce pořádané Zahradnickou fakultou MENDELU

Michaela Brázdová a PR ZF MENDELU

Se začátkem aktuálního akademického roku byly v rámci projektu "Labyrint přírody a ráj zahrad - TEMATICKÉ ZAHRADY 1. ETAPA" nabídnuty návštěvníkům různorodé vzdělávací akce, které byly zaměřeny především na studenty a pedagogy základních, středních a vysokých škol, širokou i odbornou veřejnost a prezentovaly činnost jednotlivých odborných ústavů Zahradnické fakulty MENDELU. 

mendel_green_16_4_web-page-015.jpgmendel_green_16_4_web-page-016.jpgmendel_green_16_4_web-page-017.jpg

Rotate
Pro korektní zobrazení stránek otočte
prosím vaše zařízení do horizontální polohy
Tyto stránky ukládají soubory cookies, které pomáhají k jejich správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Rozumím